ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:
Ο παρόν δικτυακός τόπος με διεύθυνση www.Tsolakisbags.gr έχει δημιουργηθεί με έδρα τη Κομοτηνή, οδός Αγ.Γεωργίου 5 – Τηλ:+30 6984646147. Ο σκοπός ίδρυσης του διαδικτυακού τόπου και ηλεκτρονικού καταστήματος του www.Tsolakisbags.gr είναι η πραγματοποίηση εξ’ αποστάσεως πωλήσεων σε τσάντες, βαλίτσες, πορτοφόλια, δερμάτινα είδη που εμπορεύεται το κατάστημα.
Ο επισκέπτης/μέλος του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης και να προβεί σε χρήση των υπηρεσιών του www.Tsolakisbags.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.
Με την είσοδο του επισκέπτη/μέλους στο δικτυακό αυτό τόπο τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης, οι οποίοι αποτελούν δεσμευτικούς κανόνες διαμορφωμένους σύμφωνα και σε απόλυτη συμβατότητα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία, και αποδέχεται τους όρους αυτούς.
Η Εταιρεία δύναται να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους χρήσης την εμπορική πολιτική της και το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου της ή να διακόψει προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση τη λειτουργία της ιστοσελίδας.
Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης καθώς και στο περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου.
Η χρήση των υπηρεσιών του
www.Tsolakisbags.gr μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση λογίζεται ως αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.
Ο επισκέπτης/μέλος συμφωνεί με τους όρους χρήσης και αναλαμβάνει υποχρέωση τήρησης τους όπως κάθε φορά αυτοί ισχύουν, τόσο στο πλαίσιο της σύμβασης που καταρτίζεται δια της αποδοχής τους, όσο και στο πλαίσιο της υποχρέωσης καθενός για τήρηση των νόμων.
Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου από κάθε χρήστη γίνεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη. Η αξιολόγηση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου εναπόκειται στην κρίση του κάθε χρήστη, ο οποίος αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός του.
Σε περίπτωση μη αποδοχής οιουδήποτε όρου χρήσης, απαγορεύεται ρητώς η σύνδεση με το
www.Tsolakisbags.gr και η χρήση των υπηρεσιών του.
Το
Tsolakisbags.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων.
Ωστόσο δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών, περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:
Στην ιστοσελίδα περιλαμβάνονται υλικό, trademarks, service marks, trade dress και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στο
www.Tsolakisbags.gr και των συνεργατών του και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία του www.Tsolakisbags.gr και των συνεργατών του και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια ή ενημέρωση της εταιρείας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εντοπιστεί υλικό, που σύμφωνα με τα παραπάνω προστατεύεται, δίχως την έγκρισή μας, το www.Tsolakisbags.gr δεσμεύεται να προβεί στην νόμιμη διαδικασία κατά της παράνομης χρήσης του υλικού.

KΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:
Με την καταχώρηση της παραγγελίας ενημερώνεστε αμέσως με e-mail για την καταχώρησή της παραγγελίας σας.
Την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την καταχώρηση μιας παραγγελίας, το τμήμα εξυπηρέτησης του e-shop ελέγχει τη διαθεσιμότητα των ειδών που παραγγέλθηκαν.

Η επιβεβαίωση και η τελική αποδοχή της παραγγελίας σας προετοιμάζεται από το κατάστημα μας σε εργάσιμες ημέρες και ώρες,
Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:30 έως 15:00.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EΛΛΑΔΑ:
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ
Courier).
Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:
Στο www.
Tsolakisbags.gr  σας προσφέρουμε 4 τρόπους πληρωμής για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα: 
1) Με Πιστωτική κάρτα – Χρεωστική κάρτα – Προπληρωμένη κάρτα.
2) Με Αντικαταβολή.
3) Με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
4) Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
1) Με Πιστωτική κάρτα – Χρεωστική κάρτα – Προπληρωμένη κάρτα.
2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ:
Για αγορές με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας – χρεωστικής κάρτας – προπληρωμένης κάρτας το κόστος της αποστολής έως 2
kg είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ:
Το κόστος της αποστολής έως 2
kg είναι ΔΩΡΕΑΝ.
(Κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα Τηλ.: +30 6984646147)

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:
Για όλες τις αγορές ισχύει ελάχιστη χρέωση μεταφορικών 3,00€ και 2,00€ τα έξοδα αντικαταβολής.
Σε περίπτωση αλλαγής σχεδίου επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής και επιλέγετε εσείς τον τρόπο αποστολής τους.
Σε όλες τις περιπτώσεις για βάρος άνω των 2 κιλών ή που ξεπερνούν τον όγκο 35Χ25Χ11 η επιβάρυνση είναι 2,00€ για κάθε επιπλέων κιλό αν χρειαστεί. (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές εκτός δικτύου ΕΛ.ΤΑ Courier που κοστολογούνται διαφορετικά ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ).

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
Για της παραγγελίες σας επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 10,00€

XΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εφόσον λειτουργήσουν όλα ομαλά, είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

ΑΛΛΑΓΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:
Οι πελάτες του
www.Tsolakisbags.gr έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν το προϊόν το οποίο παρέλαβαν.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:
1) Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
2) Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί από τον πελάτη μαζί με την απόδειξη αγοράς και σε κατάλληλη συσκευασία που να προφυλάσσει το προϊόν.

ΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει αλλαγή/αντικατάσταση στο προϊόν το οποίο παρέλαβε για τους παρακάτω λόγους:
1) Αλλαγή στο μέγεθος του προϊόντος.
2) Αλλαγή στο χρώμα του προϊόντος.
3) Αλλαγή στο σχέδιο του προϊόντος.
4) Αντικατάσταση – Το προϊόν που παρέλαβε ήταν ελαττωματικό.
5) Το προϊόν που παρέλαβε ήταν άλλο σε σχέση με αυτό που παρήγγειλε (λάθος κατά την αποστολή).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης της αγοράς που έκανε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος
Tsolakis bags.
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει αλλαγή στο προϊόν το οποίο παρέλαβε για τους παραπάνω λόγους.
Σε όποια από τις 5 παραπάνω περιπτώσεις πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας είτε μέσω e-mail (
info@tsolakisbags.gr ) είτε τηλεφωνικά (+30 6984646147) εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής και να γνωστοποιήσει το αίτημά του για την αλλαγή.
Κατόπιν συνεννόησης το κατάστημα
Tsolakis bags αποστέλλει μέσω της υπηρεσίας (ΕΛ.ΤΑ Courier)  το προϊόν το οποίο επέλεξε ο πελάτης και ο πελάτης παραδίδει το προϊόν που θέλει να επιστρέψει στον διανομέα της courier.

ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
Στις περιπτώσεις αλλαγής μεγέθους του προϊόντος ή χρώματος, ελαττωματικότητας ή λάθους προϊόντος κατά την αποστολή τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το κατάστημα
Tsolakis bags. Στις περιπτώσεις αλλαγής σχεδίου τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής είναι 6.00€ και επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Αν η αλλαγή αφορά πελάτη της Κύπρου για τις περιπτώσεις αλλαγής μεγέθους, χρώματος, σχεδίου τα έξοδα αποστολής είναι στα 10€ και επιβαρύνουν τον πελάτη, ενώ στην περίπτωση ελαττωματικότητας ή λάθους κατά την αποστολή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα Tsolakis bags.
Το κατάστημα
Tsolakis bags  δεσμεύεται να εξυπηρετήσει τους πελάτες οι οποίοι αιτούνται αλλαγή προϊόντος για τους παραπάνω λόγους.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:
1) Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
2) Η διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν.
3) Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί από τον πελάτη με προπληρωμένη και ασφαλισμένη αποστολή μαζί με την απόδειξη αγοράς και σε κατάλληλη συσκευασία που να προφυλάσσει το προϊόν.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:
Ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του καταστήματος είτε μέσω e-mail (
info@tsolakisbags.gr  ) είτε τηλεφωνικά (+30 6984646147) εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής και να γνωστοποιήσει το αίτημά του για την επιστροφή χρημάτων. Κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία θα πρέπει να αποστείλει το προϊόν το οποίο παρέλαβε στη διεύθυνση :

Tsolakis bags
Αγ.Γεωργίου 5 – Κομοτηνή TK: 69100
Τηλ: +30 6984646147 ΑΦΜ  144296237
ΔΟΥ Κομοτηνής

Κατά την παραλαβή της επιστροφής από το κατάστημα το προϊόν θα περάσει από τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο έτσι ώστε να εγκριθεί η διαδικασία επιστροφής χρημάτων στον πελάτη.
Το κατάστημα
Tsolakis bags δεσμεύεται να προχωρήσει στην επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος, εφόσον έχει εγκριθεί και κατόπιν του ποιοτικού ελέγχου, εντός 10 ημερολογιακών ημερών και να το γνωστοποιήσει στον πελάτη μέσω ενημερωτικού e-mail.

To www.Tsolakisbags.gr σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και επιδιώκει να τα προστατεύσει. Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν 2472/97 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

BRAND NAMES ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ: 

- Axel Accessories
- Adonio Adriano
- Rain
- Kallyc
- Ormi
- Pierre Cardin
- Fragola
- Tantrend
- Ynot?
- Hunter
- Lovely (Greek Handmade)
- Silver Polo
- National Geographic
- Polo
- CAT
- Diplomat
- Blu Byblos 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ !!!!

Όλα τα προϊόντα μας είναι αυθεντικά.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με προϊόντα από άλλες εταιρίες είναι συμπτωματική.